BAKAN ÖZER, "OKULLARIMIZIN MASKEDEN DEZENFEKTANA KADAR TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ"  
BAKAN ÖZER,

BAKAN ÖZER, "OKULLARIMIZIN MASKEDEN DEZENFEKTANA KADAR TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ"

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların 6 Eylül'de açılması ile ilgili İzmir'de  açıklamada bulundu. Tüm kademe ve sınıf seviyelerinde 6 Eylül'de eğitimi yüz yüze başlatmak için 81 ilde ve ilçelerde çok yoğun bir çaba içinde olduklarını belirten Bakan Özer, "An itibarıyla Türkiye'nin tüm bölgelerinde okullarımızın maskeden dezenfektana, temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçları giderilmiş durumda." dedi.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e giden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret edip Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra okulların açılmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Tüm kademe ve sınıf seviyelerinde 6 Eylül'de eğitimi yüz yüze başlatmak için 81 ilde ve ilçelerde çok yoğun bir çaba içinde olduklarını belirten Özer, "An itibarıyla Türkiye'nin tüm bölgelerinde okullarımızın maskeden dezenfektana, temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçları giderilmiş durumda. Tüm okullarımıza gerekli destekleri sağlamış bulunuyoruz." şeklinde konuştu.

Bakanlığımızın merkez teşkilatında bulunan herkesin şu an sahada olduğunu aktaran Özer, okulların hazırlık çalışmalarını kontrol ettiklerini kaydetti.

İlk resmî ziyaretini İzmir'e gerçekleştirdiğini hatırlatan Özer; kentteki hazırlıkları, çalışmaları vali, il millî eğitim müdürü ve tüm ilçe millî eğitim müdürleriyle masaya yatıracaklarını dile getirdi.

"İzmir'de eğitimin kalitesinin artması, fiziki yatırımlar ve diğer konuları da ayrıntılı bir şekilde değerlendirme imkânı bulacağız." diyen Özer, eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik desteklerinden dolayı Vali Köşger'e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Bakan Özer, İzmir Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.